Cozy Basement Remodel- St. Paul, MN

Amy and Sam came to us with dreams of making their basement into a bright, cozy retreat. In addition, their basement bathroom and guest bedroom needed a refresh so their visiting family members would feel at home. MB4 Studio designed an open floor plan for the family room with thoughtful attention to the use of space, then NordHaus worked with the homeowners to demo the existing basement all the way to the concrete block! When the remodel was finished, Amy and Sam were excited to find that the new windows brought in lots of natural light which made the room feel spacious and bright, even in the middle of winter. The Klimoski’s basement is now a place of cozy comfort in the wintertime, a play space for the kids, and the perfect spot for movies or game night!

19_hillcrest_basement_tvwall_3qcorner_4_after

9_hillcrest_basement_backwall_stairs3q_2hillcrest_basement_bathroom_bar_wall_2_after2

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s